Home Blog Een loungeset is een goede toevoeging in je tuin

Een loungeset is een goede toevoeging in je tuin

0
Een loungeset is een goede toevoeging in je tuin

Wanneer je eens rondkijkt in je tuin en je afvraagt waarom je daar zo weinig bent, kan dat een aantal redenen hebben. De belangrijkste reden is dat je liever niet ziet wat je allemaal nog moet gaan doen. Je wilt niet herinnerd worden aan al het werk dat er nog ligt. Alle planten die nog gesnoeid moeten worden, de dode planten in de borders en het kniehoge gras. Als je niet in je tuin komt, zie je dat ook niet. Toch is er nog een belangrijke reden. Namelijk dat je gewoon niet de mogelijkheid hebt om er lekker te gaan zitten. Stel, je hele tuin is keurig aan kant maar je hebt er geen fijne plek om te zitten, dan ga je snel weer naar binnen. Een loungeset of desnoods één goede tuinstoel kan dan uitkomst bieden.
Loungeset

Kies de zitgelegenheid die bij jou past

Ben je graag alleen en heb je er zeker geen zin in om mensen bij je uit te nodigen? Dan heb je natuurlijk aan één goede (lig)stoel genoeg. Jouw tuin is jouw domein. Maar heb je graag mensen om je heen of heb je een gezin dat graag buiten leeft, eet en speelt? Dan is een loungeset wel een echte aanrader. Op zo’n grote bank is plek voor iedereen en wie niet past, schuift er alsnog een stoel bij. Ook is een loungeset altijd voorzien van een tafel. Een veilige plek om de hapjes en de drankjes of de lunch of het avondeten op te serveren. Gezelligheid troef bij jou in de tuin!

Welke sfeer loungeset kies je?

Ga je voor een klassieke versie, met rattan bank en dito tafel? Of ga je voor strak en modern? Het is helemaal aan jou. Het uiterlijk van een loungeset is belangrijk. Je kijkt er een groot deel van het jaar tegenaan zonder er gebruik van te (kunnen) maken. Zorg er sowieso voor dat je de kussens schoon en droog kunt opbergen. Maar kies ook vooral het type dat goed bij de uitstraling van je huis of juist je tuin past.

Bijna klaar voor de zomer

Wanneer je je nieuwe loungebank en tafel hebt besteld, ben je al bijna klaar voor de komende lente en zomer. Nog even wachten, dan wat onderhoud in de tuin en dan kan het grote genieten beginnen. In je eentje languit op de bank of gezellig met het hele voetbalteam om tafel, alles kan komende zomer.