Home Blog Toch nog op vakantie: wat neem je mee?

Toch nog op vakantie: wat neem je mee?

0
Toch nog op vakantie: wat neem je mee?

Het zag er de laatste tijd niet naar uit dat we op vakantie konden gaan. Dit is toch anders gebleken! De grenzen mogen weer open en dat betekent maar één ding: we kunnen deze zomer alsnog met z’n allen op vakantie. Wel in de anderhalve meter maatschappij dan. Voor degenen die zo enthousiast zijn geworden, dat ze niet meer helder kunnen nadenken over wat je allemaal mee moet nemen op vakantie is dit blog geschreven. Benieuwd naar jouw essentials in de zomer van 2020? Lees dan dit blog!

Pak alles in wat je nodig hebt

Maar dan de spullen waarvan je zeker weet dat je ze gaat gebruiken. De dingen waarover je twijfelt zal je waarschijnlijk toch niet nodig gaan hebben. Het hangt een beetje af van waar je naartoe gaat wat je daar gaat doen en hoelang je weg gaat, maar in veel gevallen heb je bijvoorbeeld geen naaldhakken nodig. Laat deze dan ook vooral thuis.

Neem bijvoorbeeld wel een setje pleisters, pincet en nagelschaartje mee. als jij ze niet gaat gebruiken, dan iemand anders in jouw omgeving wel. Andere items die heel handig zijn om mee te nemen zijn een pen en wat papier.

Zorg dat je genoeg kleding bij je hebt

En dan hebben we het nog niet eens over kleding gehad. Stel jezelf eens voor dat je op een eiland terechtkomt, maar geen bikini of strandjurk bij je hebt. Dit wil je ten alle tijden voorkomen. Zorg daarom ook dat je makkelijke kleding meeneemt. Een jumpsuit is hier het perfecte voorbeeld van.

Ga jij voor een groene jumpsuit om met jouw omgeving in te blenden, of kies je toch liever een jumpsuit wit? De witte kleur weerkaatst zonlicht en zal dan ook minder heet zijn om te dragen dan bijvoorbeeld een jumpsuit rood of zwart.

Hou uiteraard bij het kiezen van jouw vakantie garderobe ook rekening met wat je gaat doen. Als je een wat actievere vakantie gaat houden, neem je natuurlijk ook een paar handdoeken en sportschoenen mee. Waterschoentjes kunnen vaak ook geen kwaad, aangezien er in steeds meer zeeën ook zee egels gespot worden langs de kust.

Om het af te sluiten

Zorg als laatste ook voor een set kaarten. Onderschat de kracht van een goed kaartspel nooit! Het maakt niet uit waar je beland of wat je gaat doen, dit is een item wat je eigenlijk altijd en overal wel mee naartoe kunt nemen. Goed om de tijd te verdrijven, maar ook om juist tijd te winnen!