Home Blog Hugo Boss, het merk dat al jaren de wereld veroverd!

Hugo Boss, het merk dat al jaren de wereld veroverd!

0
Hugo Boss, het merk dat al jaren de wereld veroverd!

Het is misschien wel het grootste merk dat er bestaat op de gehele wereld, het designer merk Hugo Boss. Het merk staat bekend om zijn jeans, maar ook de parfum is zeer populair. Langzamerhand heeft het merk de gehele modebranche overgenomen en kunnen zij de klant voorzien in allerlei soorten kleding. Het merk biedt zowel nette, zakelijke pakken aan, als sportieve kleding voor in de zomer. Het merk weet zich al bijna meer dan 100 jaar stand te houden in de mode door zijn chique, stijlvolle en moderne kleding!

Chique, modern en stijlvol

Het designer merk Hugo Boss heeft al een enorm groot imago opgebouwd en beschikt hierdoor ook over een grote collectie. Het merk werd in 1923 opgericht, door de zogeheten Hugo Ferdinand Boss. In 1950 werd de eerste formele kledinglijn voor mannen gelanceerd, waarna in 1998 die voor vrouwen volgde. In 2009 breidde het merk zich uit met een uitgebreide kindercollectie, waarmee het merk op elk gebied thuis was. Het merk heeft zich al deze jaren stand weten te houden en zijn plek weten te veroveren. Hierdoor is het merk nu een van de grootste spelers van de wereld.

De verschillende lijnen van Hugo Boss

De passie van Hugo Boss bestaat sinds de start uit puurheid en zakelijkheid. Het merk is al meer dan 30 jaar partner van McLaren. Door het grote imago en doordat veel mensen het merk willen aanschaffen, biedt het merk verschillende producten aan. Het merk is groot geworden met kleding, schoenen, parfums, horloges, brillen en andere accessoires. Het merk verkoopt de BOSS kleding in meer dan 129 landen en beschikt al over meer dan 800 winkels. Het merk beschikt over een aantal exclusieve kledinglijnen, waarvan BOSS de core brand is, oftewel de leider binnen de kledinglijnen. Iedere lijn richt zich op een specifieke doelgroep, waarmee het merk zoveel mogelijk potentiële klanten probeert te bereiken.

Zakelijke suits van Hugo Boss

Hugo Boss wordt natuurlijk geassocieerd met zakelijkheid. De kleding van Hugo Boss heeft daarom ook een zakelijke uitstraling en staat dit hoog binnen het merk. Alle kleding is netjes afgewerkt en er is gebruik gemaakt van de juiste stoffen voor ieder product.

Wanneer je een chique outfit nodig hebt, ben je bij Hugo Boss op het juiste adres! Hopelijk heeft dit blog je kunnen inspireren.