HomeBlogDe zakenvrouw in ons is ook een fashionista.

De zakenvrouw in ons is ook een fashionista.

Wanneer je een hogere functie als vrouw hebt, wil je er ook gewoon nog leuk uit zien. Je hoeft er dan niet perse saai en stug eruit te zien. Je mag er zeker je eigen stijl in gooien en toch er netjes en representatief uitzien. Gelukkig zijn er zoveel stijlen op de wereld, dat jij met een hogere functie er zeker nog goed uit kan zien. Dus het saaie hoef je niet meer toe te laten. Het is zelfs toegestaan om in kleur naar je werk te komen. Zelfs als je directeur bent. Laat maar zien dat je er zeker ook goed en kleurrijk uit kan zien tijdens het beoefenen van een hoge functie. Lang leven de damesmode. 

Een blazer maakt de vrouw.

Ja, wij vrouwen weten wel hoe wij een entree moeten maken. En daar maken wij graag gebruik van een goede outfit. Wil je laten zien dat er niet met je te sollen valt op werk gebied. Dan is het handig om op zoek te gaan online en te zoeken op blazer dames. Want een blazer laat gelijk jouw status zien wanneer je aan het hoofd van de tafel zit. Jij hebt ook nog eens de figuurlijke broek aan. En misschien wel letterlijk ook nog. Want ja, wie weet wat jouw outfit helemaal af maakt en wat jij fijn vindt om te dragen.

De broek dragen doet niet alleen de man.

Ja, ook wij vrouwen kunnen aan de top staan. We leven niet meer in de oertijd waar de mannen ons vrouwen moeten redden en voor ons moeten zorgen. Nee wij kunnen goed zat onze eigen boontjes doppen. Dus ook in het werkleven, staan wij ons mannetje en hebben wij de broek aan. Wij weten goed wat we willen en waar we voor staan. Dus af en toe van ons af bijten doen we ook. En dat kan ook zeker in een stylisch way. Want buiten dat je de broek draagt, wil je er natuurlijk ook gewoon goed uit zien. Dat is logisch. En we blijven natuurlijk gewoon vrouw. Wij houden wel van een mooie outfit en mooi voor de dag te komen.

Dus van welke outfit krijg jij zelfvertrouwen en kan jij de gehele wereld aan? Want buiten je een leuke outfit aan hebt, moet jij je ook zelfverzekerd voelen in de outfit. Dan straal je echt en kan je pas echt de gehele wereld aan.

Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0VolgersVolg
3,434VolgersVolg
0AbonneesAbonneer