Home Blog Bouw je eigen webshop!

Bouw je eigen webshop!

0
Bouw je eigen webshop!

Magento is een van de beste e-commerceplatforms. Bijna 200.000 websites gebruiken Magento, en de jouw webstie zou daar een van kunnen zijn. Maar wat is Magento? Magento is een platform dat gespecialiseerd is in e-commerce websites. De gebruiker heeft toegang tot honderden unieke functies die je helpt bij contact leggen met klanten en hun producten te verkopen.

Voor wie is Magento?

Over het algemeen kan het platform geschikt zijn voor winkels van elke grootte. Of u nu een paar klanten of een miljoen klanten bedient, het platform kan met uw bedrijf meegroeien en evolueren. Vaak moeten bedrijven van platform veranderen als ze groeien. Magento maakt het gemakkelijk om op één plek te blijven en te blijven groeien.

Het platform biedt zijn klanten ook een verscheidenheid aan plug-ins en thema's die passen bij wat ze willen doen en hoe ze willen dat hun website eruitziet. Deze kunnen ook de klantervaring verbeteren en de klantrelaties verbeteren.

Waarom een Magento webshop laten bouwen

Magneto is een van de beste e-commerceplatforms. De makers hebben het gebouwd met behulp van open-sourcetechnologie. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om het uiterlijk, de functionaliteit en de inhoud van hun online winkel te beheren zonder de winkelervaring in gevaar te brengen. Daarnaast biedt Magento zijn gebruikers een verscheidenheid aan handige tools en functies. Dit omvat tools voor marketing, zoekmachineoptimalisatie en catalogusbeheer.

Naast bovenstaande voordelen kan je het volgende doen: Magento 2 B2C als B2B webshops. Kortom een Magento webshop laten bouwen is zeker geen verkeerde keuze als je echt professioneel je webshop wilt laten opzetten.

Magento 2

Magento 2 is de laatste update die de ontwikkelaars hebben gelanceerd. Het systeem wordt af en toe bijgewerkt, waarbij Magento 2 tot nu toe een van de grootste updates is.

Hier zijn enkele functies van Magento 2 waar gebruikers van kunnen genieten:

 • Flexibele designs voor websites
 • Betrokken klantervaringen
 • Efficiëntere zakelijke ervaring
 • 50% hogere laadsnelheden
 • Veiliger betalen
 • Eenvoudigere onderhoud en upgrades

Magento 2 is een betere, snellere versie van Magento. Na klachten en opmerkingen te hebben gehoord, hebben de ontwikkelaars het platform gestript en opnieuw opgebouwd.

Als je op zoek bent naar een snellere, veiligere, schaalbare website, dan is Magento 2 de juiste keuze. Wil jij meer infomatie omtrent dit onderwerp? Lees dan hier de mogelijkheden zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult gaan maken. 

Voor- en nadelen van Magento

Voordelen:

 • Het platform is flexibel voor gebruikers
 • Het platform biedt gratis diensten
 • De community is ondersteunend en helpt verdwaalde gebruikers bij het navigeren door problemen die ze mogelijk hebben

Nadelen:

 • Potentiële hosting en beveiligingskosten
 • Betaalde klantenondersteuning